Uw vastgoed goed verzekerd

Michael Boon verzekeringen is gespecialiseerd in het verzekeren van onroerend goed door heel Nederland.

Voor een offerte op uw vastgoedportefeuille neemt u contact met ons op.

vastgoed

Uw vastgoedportefeuille verzekeren tegen een scherp tarief
Heeft u één of meerdere panden in bezit? Met verschillende bestemmingen? Kantoor, winkel, woning, bedrijfspand? Geen punt. Wij verzekeren uw panden allemaal op in één polis. Ongeacht de risicograad. Of het nu twee, tien of vijftig panden zijn. We maken het u graag gemakkelijk.
  
Al uw panden in één polis
U leest het goed: álle panden kunnen in dezelfde polis worden opgenomen. Ook horecazaken, studentenwoningen, detailhandel en zelfs leegstaande gebouwen. U kunt bovendien kiezen voor een uitgebreide gevarendekking, tegen vriendelijke tarieven.
  
Op en top service: gratis waardebepaling
We nemen u alle zorg uit handen. Zo bekijken we of het pand aan de polisvoorwaarden voldoet. We zorgen voor de waardebepaling van het pand en voor inspectie van de risico’s. Die waardebepaling en inspectie zijn voor onze rekening. We vinden het namelijk belangrijk dat uw cliënt tevreden is. Ook als er onverhoopt iets gebeurt.
 
Talloze mogelijkheden
De volmachten voor de “alles-in-één-polis” gaan maar liefst tot 20 miljoen en natuurlijk bieden wij u tal van mogelijkheden op de beurs. Zakelijke verzekeringen zijn onze specialiteit. Als partner in verzekeren vinden wij de beste oplossing voor u. 
 
Heeft in interesse om uw vastgoed bij ons te verzekeren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Klantcontactcentrum van
Michael Boon verzekeringen

Telefoonnummer: 072 509 28 06


Openingstijden:
09:00 tot 17:00 maandag
09:00 tot 17:00 dinsdag
09:00 tot 17:00 woensdag
09:00 tot 17:00 donderdag
09:00 tot 17:00 vrijdag
09:00 tot 17:00 zaterdag