Reisverzekering

Wat een heerlijk vooruitzicht. Vakantie! Nu nog even de reisverzekering afsluiten. Met onze doorlopende particuliere reisverzekering hoeft u zich nooit meer zorgen te maken dat u niet goed verzekerd bent. Of u nu op wereldreis gaat, een citytrip naar Rome gaat maken of gaat skiën in de Alpen, u kunt de reisverzekering naar eigen wens samenstellen. De reisverzekering kan uitbreid worden met een annuleringsverzekering en indien u zakelijk reist ook met een zakenreisverzekering. Wij vergelijken alle reisverzekeringen, maar kunnen deze verzekering ook onderbrengen in één pakket tezamen met al uw andere verzekeringen. U kunt alle reisverzekeringen zelf vergelijken, samenstellen en afsluiten.

Klantcontactcentrum van
Michael BOON verzekeringen

Telefoonnummer:
072 509 28 06 
ma. - vrij. 09:00 - 17:00 / zat. 09:00 - 15:00. 

Veel gestelde vragen reisverzekering

Wat valt er onder een reisverzekering?
Met een reisverzekering verzekert u schade of kosten als gevolg van onvoorziene gebeurtenissen op vakantie. Bijvoorbeeld gestolen bagage, schade aan bagage, geannuleerde vluchten en medische kosten.

Is het verstandig medische kosten mee te verzekeren?
Jazeker, dit adviseren wij wel. Waarom? Soms zijn bepaalde kosten niet standaard op de eigen zorgverzekering meeverzekerd. Ook wanneer het eigen risico op de zorgverzekering wordt aangesproken door een onverhoopte gebeurtenis op reis, dan kunt u dit eigen risico op de reisverzekering claimen.

Wat kunt u doen bij schade op reis?                                                                                                                                                                                                                                          
Allereerst is het van belang het S.O.S. nummer op uw polisbescheiden te bellen. U informeert hen wat u is overkomen. Daarna kunt u ons bellen of mail wanneer u daaraan toe bent. Wij vragen een aantal documenten bij u op en nemen uw schade in behandeling.

Wat is een annuleringsverzekering?
Een annuleringsverzekering dekt deels of geheel de kosten voor een annulering van een geboekte reis. Dit, wanneer de reis door onvoorziene en gedekte omstandigheden niet door kan gaan. Helaas vallen wereldwijze virussen, zoals bijvoorbeeld het coronavirus, niet standaard onder de dekking.

Kan ik een annuleringsverzekering na het boeken van een reis te allen tijde afsluiten?
Wanneer u een reis heeft geboekt dient u binnen een bepaald termijn een annuleringsverzekering af te sluiten, wanneer u dit wenst. Dit kan bijvoorbeeld variëren tussen 7 en 14 dagen na het boeken van de reis. Kijk hiervoor naar de voorwaarden van de annuleringsverzekering die u wenst af te sluiten.