Aansprakelijkheidsverzekering

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een bal door een raam, een aanrijding met uw fiets. Het zijn voorbeelden van schades die u onbedoeld kunnen overkomen. Hiervoor kunt u aansprakelijk gesteld worden. Een aansprakelijkheidsverzekering voor de particulier biedt hierin uitkomst. Wij vergelijken alle varianten voor u. U kunt kiezen uit een verzekerd bedrag van € 1.000.000,-, € 1.250.000,- of € 2.500.000,-. Het is niet verplicht een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten, maar deze WA-verzekering mag zeker niet ontbreken bij de verzekeringen in uw VoordeelPakket.  
Klantcontactcentrum van
Michael BOON verzekeringen

Telefoonnummer:
072 509 28 06 
ma. - vrij. 09:00 - 17:00 / zat. 09:00 - 15:00. 

Veel gestelde vragen aansprakelijkheidsverzekering

Wat valt er onder een aansprakelijkheidsverzekering?
Een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren sluit u af voor onverhoopte schades die u aan anderen toebrengt. U dient hier volgens de wet aansprakelijk voor te zijn. Het kan om schades aan mensen of spullen ( ook dieren ) gaan. U kunt kiezen uit een alleenstaande - of gezinsdekking.

Wat valt er niet onder de dekking?
Ook een aansprakelijkheidsverzekering kent een aantal uitsluitingen. Zo is toegebrachte schade van en aan een gezinslid onderling niet verzekerd, mits de gezinsleden in hetzelfde huis wonen. Ook schades met motorrijtuigen vallen niet onder de dekking. Uiteraard zijn opzettelijke schades ook niet verzekerd.

Wat kunt u doen bij schade?   
U kunt ons zes dagen per week telefonisch of per e-mail bereiken. Wij geven u aan welke documenten wij graag willen ontvangen van u.