Uw bedrijfsgebouw verzekeren

Michael Boon verzekeringen is een specialist op het gebied van het verzekeren van bedrijfsgebouwen zoals, winkelpanden, beleggingspanden, kantoorgebouwen, productiehallen, loodsen, fabriekshallen en ander vastgoed.

bedrijfsgebouw

Staat uw bedrijfspand in een winkelstraat of op een industrieterrein? Wat is het gebruik van het pand? Zijn er belendingen? Bent u zelf de gebruiker, is het verhuurd of staat het pand leeg? Hoe is de staat van onderhoud? Het zijn allemaal belangrijke vragen die beantwoord moeten worden om tot goede verzekeringsoplossingen te kunnen komen die aansluiten op uw situatie. Wij bieden u deze oplossing aan.

Bedrijfsgebouwenverzekeringen
Uw bedrijfsgebouw goed verzekerd tegen brand, inbraak, waterschade of tegen uitgebreide condities. Het zijn allemaal verzekeringsvormen die u bij ons kunt vinden. Wij adviseren u graag over onze mogelijkheden. Neem daarom contact op met één van onze verzekeringsexperts.

gratis herbouwwaarde taxatie
Bij de meeste van de met ons samenwerkende brandverzekeraars kunnen wij een gratis herbouwwaarde taxatie aanbieden. Het grote voordeel hiervan is dat er garantie tegen onderverzekering is.

milieuschadeverzekering
Na een brand kunnen chemische middelen de sloot of bodem in zijn gelopen. Deze schade (opruimingskosten) is verzekerbaar op een milieuschadeverzekering.

aansprakelijkheid voor onroerend goed ( AVB )
bezit of verhuurd u ( een deel ) van een bedrijfsgebouw of woning dan bent u hiervoor aansprakelijkheid. Een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven biedt dan uitkomst.

huurderving ( huurdervingsverzekering )
Bij de meeste polisvoorwaarden is huurderving meeverzekerd tot maximaal 10% van het verzekerde bedrag met een uitkeringstermijn van maximaal 52 weken. het zou kunnen zijn dat 52 weken niet toereikend is en dat 104 weken een betere optie is ( denk aan herbouwtijd, vergunning etc. ). In dat geval kunt u er voor kiezen om de totale huuropbrengst van het tweede jaar te verzekeren als extra huuropbrengst. Collectieviteit brandverzekeringen
Bezit u gelukkige bezitter van meerdere panden ( beleggingspanden ) die verhuurd zijn of leeg staan. Vraag dan naar onze collectiviteitsvoordelen.

Klantcontactcentrum van
Michael Boon verzekeringen

Telefoonnummer: 072 509 28 06


Openingstijden:
09:00 tot 17:00 maandag
09:00 tot 17:00 dinsdag
09:00 tot 17:00 woensdag
09:00 tot 17:00 donderdag
09:00 tot 17:00 vrijdag
09:00 tot 17:00 zaterdag