Rechtsbijstandverzekering bedrijf

Een juridisch conflict is al vervelend genoeg. Wat zou het dan makkelijk zijn om een rechtsbijstandverzekering te hebben die altijd voor u klaar staat. U vergelijkt bij Michael BOON verzekeringen de pakketten van meerdere zakelijke rechtsbijstandverzekeringen Heeft u hulp nodig bij het samenstellen van uw rechtsbijstandpakket voor uw bedrijf? Neemt u dan contact met ons op.

Klantcontactcentrum van
Michael BOON verzekeringen

Telefoonnummer:
072 509 28 06 
ma. - vrij. 09:00 - 17:00 / zat. 09:00 - 15:00. 

Veel gestelde vragen zakelijke rechtsbijstandverzekering

Wat valt er onder een zakelijke rechtsbijstandverzekering?
Met een zakelijke rechtsbijstandverzekering verzekert u rechtshulp/juridische bijstand. Een zakelijke rechtsbijstandverzekering biedt vergoeding voor dergelijke kosten. U kunt denken aan rechtshulp bij een conflict met uw leveranciers of een geschil met consumenten.

Wat is een franchise op een rechtsbijstandverzekering?
Een franchise is in dit geval een drempelbedrag. Met andere woorden: vanaf dit drempelbedrag zal de zakelijke rechtsbijstandverzekeraar in actie komen. Wanneer een 'schade' onder een bepaald bedrag blijft, dan zal de rechtsbijstandverzekeraar dus niet in actie komen. U kunt ons 6 dagen in de week bereiken voor hulp en advies!

Wat valt er niet onder de dekking van een zakelijke rechtsbijstandverzekering?                                                                                       
Stel: u sluit een nieuwe rechtsbijstandverzekering af. Dan kunt u reeds lopende en 'voorziene' geschillen daar niet op aanmelden. Met een verzekering verzekert u immers enkel onvoorziene gebeurtenissen. Ook ligt het eraan welke ( aanvullende ) dekkingen u heeft gekozen.

Heb ik vrije advocaatkeuze?
Pas zodra de rechtsbijstandverzekering een gerechtelijke of administratieve procedure is gestart kunt u in overleg met de verzekeraar zelf een advocaat uitkiezen. Doe dit dus nooit op eigen initiatief.