Inventarisverzekering

Staat uw bedrijf in een winkelstraat of op een industrieterrein? Wat is het gebruik van het pand? Zijn er belendingen? Wat voor goederen staan er gestald? Is er een alarmsysteem? Is er opvolging na inbraak? Hoe is de staat van onderhoud van het pand? Wat is de waarde? Het zijn allemaal belangrijke vragen die beantwoord moeten worden om tot goede verzekeringsoplossingen te kunnen komen die aansluiten op uw situatie. Wij bieden u deze oplossinggen aan.

Inventarisverzekering
Uw inventaris goed verzekerd tegen brand, inbraak, waterschade of tegen uitgebreide condities. Het zijn allemaal verzekeringsvormen die u bij ons kunt vinden. Wij adviseren u graag over onze mogelijkheden. Neem daarom contact op met één van onze verzekeringsexperts.

Gratis waardebepaling
Bij de meeste van de met ons samenwerkende inventarisverzekeraars kunnen wij voor de waarde van uw inventaris een gratis taxatie aanbieden. Het grote voordeel hiervan is dat er garantie tegen onderverzekering is. Meestal bieden verzekeraars dit vanaf een te verzekeren waarde van € 200.000,- gratis aan.

Klantcontactcentrum van
Michael BOON verzekeringen

Telefoonnummer:
072 509 28 06 
ma. - zat. 09:00 / 17:00