Taxiverzekering

Als eigenaar van een taxi of taxibedrijf wilt u 100% zekerheid dat u te allen tijde goed verzekerd bent. Nu en in de toekomst. Wij bieden deze zekerheid aan met onze Vereende taxiverzekering. Wij merken dat verzekeraars de laatste jaren steeds vaker taxiverzekeringen opzeggen, met als gevolg dat u elk jaar weer in onzekerheid leeft. U bent afhankelijk van een goede taxiverzekering, zonder kunt u namelijk niet aan het werk.

TRAKSI Taxiverzekering

De nieuwe betaalbare taxiverzekering voor het taxibedrijf heet de TRAKSI Taxiverzekering. De taxipremie is hierbij afhankelijk van het rijgedrag van de taxichauffeur. Via een app heeft u altijd inzicht in de korting die u geniet, de premie u moet voldoen en uw rijgedrag. Na elke rit ontvangt u feedback via de app. Met de TRAKSI taxiverzekering kunt u zelf het verschil maken door aan te tonen dat u een goede chauffeur bent. 

Vereende Taxiverzekering

Een Vereende taxiverzekering bevat geen onzekerheden. De Vereende biedt iedere taxichauffeur en de taxibranche in het algemeen een solide taxipremie aan, waarin continuĂŻteit de hoofdrol speelt.

Michael BOON verzekeringen is een professioneel assurantiekantoor en treedt in Nederland op als bemiddelaar voor De TRAKSI Taxiverzekering en de Vereende Taxiverzekering. Wij sluiten dagelijks taxiverzekeringen af en zijn dus bekend met uw vakgebied. Ook bij een schade of vragen over uw taxiverzekering kunt u rekenen op de service van ons bedrijf! U kunt uw gegevens ook achterlaten op onderstaand taxiformulier.

Klantcontactcentrum van
Michael BOON verzekeringen

Telefoonnummer:
072 509 28 06 
ma. - vrij. 09:00 - 17:00 / zat. 09:00 - 15:00. 

Offerteformulier Taxiverzekering

Algemene persoonsgegevens


Voertuig


Verzekering