Onroerend goed verzekeringen

Uw onroerend verzekeren tegen een scherp tarief
Heeft u veel onroerend goed in uw bezit? Met verschillende bestemmingen? Kantoor, winkel, woning, bedrijfspand? Geen punt. Wij verzekeren uw panden allemaal op één polis. Ongeacht de risicograad en ongeacht of uw onroerend goed is verhuurd. Of het nu twee, tien of vijftig panden zijn. We maken het u graag gemakkelijk.

Al uw onroerend goed in één polis
U leest het goed: al uw onroerend goed kan op dezelfde polis worden verzekerd. Ook horecazaken, studentenwoningen, detailhandel en zelfs leegstaande gebouwen. Bovendien kunt u kiezen voor een uitgebreide gevarendekking tegen vriendelijke tarieven.

Op en top service: gratis waardebepaling
We nemen u alle zorg uit handen. Zo bekijken we of de panden aan de voorwaarden voldoen. Wij zorgen voor de waardebepaling en inspectie van de risico’s van het onroerend goed. Die waardebepaling en inspectie komen voor onze rekening.

Talloze mogelijkheden
De volmachten voor de “alles-in-één-polis” gaan maar liefst tot 20 miljoen en vanzelfsprekend bieden wij u tal van mogelijkheden op de beurs. Zakelijke verzekeringen zijn onze specialiteit. Als partner in verzekeringen vinden wij de beste oplossing voor u. Heeft in interesse om uw onroerend goed bij ons te verzekeren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Klantcontactcentrum van
Michael BOON verzekeringen

Telefoonnummer:
072 509 28 06 
ma. - zat. 09:00 / 17:00