Dienstenwijzer

Wie is Michael BOON verzekeringen?

Michael BOON verzekeringen is een onafhankelijk verzekeringskantoor uit Bergen Noord-Holland en bemiddelt in schadeverzekeringen via internet. Michael Boon verzekeringen is een handelsnaam van De Kilometerverzekering BV. Op onze website kunt u van alle autoverzekeraars de premies vergelijken en de polis direct afsluiten. Daarnaast doen wij nog tal van andere verzekeringen die met name gericht zijn op schadeverzekeringen voor de particulier en het bedrijf

Waar vindt u Michael BOON verzekeringen?
U kunt verzekeringen, zoals een autoverzekering of pakketverzekering afsluiten via de website van Michael Boon verzekeringen. U kunt ons 6 dagen in de week telefonisch bereiken. 072 509 28 06. Onze medewerkers zitten 6 dagen per week voor u klaar. Michael BOON verzekeringen is gevestigd aan de Oude Bergerweg 9-B in Bergen en is te bezoeken op afspraak.

Schade melden
U neemt altijd contact met ons op. U hoeft dus niet contact op te nemen met de verzekeraar zelf. Wij onderhouden voor u de contacten. Deze service zit bij de premie inbegrepen.

Wijzigingen doorgeven
U neemt hiervoor ook contact op met Michael BOON verzekeringen. Wij dragen er zorg voor dat de verzekeraar van een wijziging op de hoogte zal worden gesteld. En dat deze zal worden verwerkt. U ontvangt van ons een bevestiging van een wijziging.

Contactgegevens bezoekadres
Michael BOON verzekeringen kantoorhoudende aan de Oude Bergerweg 9-B te Bergen N.H. (Dit is geen postadres)

Openingstijden
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 17:00. Op zaterdag zijn wij alleen bereikbaar voor autowijzigingen of nieuwe afsluitingen. Op telefoonnummer 072 509 28 06 en via internet 24 uur per dag op onze site.

Correspondentieadres
Michael BOON verzekeringen
Postbus 167
1860 AD Bergen

Telefoonnummer: 072 509 28 06

E-mailadres: info@michaelboonverzekeringen.nl
Website: www.michaelboonverzekeringen.nl

Handelsregister
Wij zijn ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 64737470. Michael BOON verzekeringen is een handelsnaam van De Kilometerverzekering BV.

Adviesvrij
Ons kantoor is adviesvrij. Dat wil zeggen dat wij geen enkele contractuele verplichting hebben om u te adviseren om te kiezen voor de financiële producten van bepaalde verzekeringsmaatschappijen. De selectie van aanbieders geschiedt objectief.

Geen zeggenschap
Wij zijn een volledig zelfstandige onderneming. Geen enkele bank of verzekeraar of andere aanbieder van financiële producten heeft stemrecht of een aandeel in ons kapitaal.

Aard van de dienstverlening

Op grond van onze Wft-vergunning mogen wij adviseren en bemiddelen in:

Registratie bij de Autoriteit Financiële Markten ( AFM ) onder nummer 12043813

Execution only
Als u zonder advies van Michael BOON verzekeringen, per post, telefonisch, per e-mail of via onze websites, een financieel product afsluit, dan werken wij volgens het principe van execution only en wordt er geen klantenprofiel opgesteld. Hiermee komen wij groepen van consumenten tegemoet die geen behoefte hebben aan een uitgebreid adviestraject en graag zelf rechtstreeks verantwoordelijk willen zijn voor de aanschaf en het beheer van hun verzekeringen en financiële producten. In geval van execution only bent u dus zelf verantwoordelijk voor de keuze van verzekering en financieel product, alsmede voor de afstemming op uw persoonlijke situatie.

Waar liggen onze verdiensten
Wij werken op basis van provisie. Wij brengen u geen aparte kosten in rekening. De provisie is verrekend in de premie. Wij vinden het belangrijk u als klant inzicht te geven in onze verdiensten. Onze medewerkers worden in hun advies niet gestuurd of beloond door provisie of omzet. Onze medewerkers hebben een vast loon. Onze medewerkers hebben dus geen belang om u te adviseren voor een product waar de meeste provisie op zit. Wij willen met u een duurzame relatie opbouwen en willen hierover transparant zijn.

Provisie per polis

Kilometerverzekering

- Kilometerverzekering autoverzekering 13,50%

- Kilometerverzekering rechtsbijstandverzekering 20%

- Kilometerverzekering schadeverzekering voor inzittenden 15%

- Kilometerverzekering pechhulpverzekering 15%

Autoverzekering tussen de 15% en 20%

Bromfietsverzekering 20%

Bestelautoverzekering 20%

Motorfietsverzekering 20%

Pechhulpverzekering 15%

Reisverzekering 20%

Caravanverzekering 20%

Rechtsbijstandverzekering 20%

Rijgedragverzekering 15%

Pakketverzekering 25%

Aansprakelijkheidsverzekering 25%

Ongevallenverzekering 25%

Inboedelverzekering Tussen de 20% en 27,50%

Opstalverzekering Tussen de 20% en 27,50%

VoordeelPakket 20%

Ziekteverzuimverzekering 10%

Bij Michael BOON verzekeringen heeft u uw Polismap altijd online en inzichtelijk

Wij hechten grote waarde aan digitale informatievoorziening. Via uw eigen Polismap app heeft u toegang tot al uw verzekeringen. U logt in via onze inlogpagina: mijn.polismap.nl. Dat kunt u doen met uw desktop, tabet of smartphone.

De Polismap app biedt u nog meer gemak:

Opleidingen / deskundigheid van medewerkers
Wij onderscheiden ons duidelijk in opleidingsniveau. Alle medewerkers zijn minimaal in het bezit van een assurantie B-diploma / WFT of zijn hiervoor in de leer. Daarnaast mag u van ons verwachten dat wij deze kennis up-to-date houden middels PE-plus certificaten. Onze medewerkers moeten de verplichte PE-punten behalen om aan u advies te mogen blijven uitbrengen..

Heeft u een klacht?
Uiteraard doen wij ons uiterste best u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Bent u echter niet tevreden dan vragen wij u dit ons te laten weten. Wij doen er alles aan om uw klacht op te lossen. Vindt u dat wij niet naar uw tevredenheid op uw klacht hebben gereageerd, dan kunt u contact opnemen met de onafhankelijke klachteninstituut KiFiD. Ons KiFiD aansluitnummer is 300.016225. Klachteninstituut: KiFiD, Postbus 93257, 2509 AG Den-Haag.

Klantcontactcentrum van
Michael BOON verzekeringen

Telefoonnummer:
072 509 28 06 
ma. - zat. 09:00 / 17:00