Rijgedragverzekering

De All-Risk Rijgedragverzekering is een voordelige autoverzekering met cashback waarbij uw rijgedrag een grote rol speelt. U krijgt 10% extra korting indien u een All-Risk Rijgedragverzekering bij ons afsluit. Met de Rijgedrag App monitoren wij samen met u het rijgedrag. Op basis van een goede rijscore, die wij meten met de Rijgedrag App, ontvangt u een cashback ( korting ) van 10% van de betaalde premie. Deze extra korting storten wij elk kwartaal terug op uw bankrekening. De totale korting die u met de All-Risk Rijgedragverzekering kunt opbouwen is 20%. Hoe veiliger u rijdt, hoe hoger de beloning is. Wilt u een offerte voor een All-Risk Rijgedragverzekering bij Michael BOON verzekeringen aanvragen? Vraag deze dan aan bij onze adviseurs. Wij zijn telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0725092806 ma. - vrij. 09:00 - 17:00 / zat. 09:00 - 15:00. 

Offerte All-Risk Rijgedragverzekering

We maken graag een offerte voor u op! Wij vinden persoonlijk advies wel heel belangrijk. Voor het afgeven van een offerte verzoeken wij u om telefonisch contact met ons op te nemen. U kunt uw gegevens en die van de auto ook bij ons achterlaten op het contactformulier. Dan nemen wij spoedig contact met u op.

Offerte aanvragen?

Tel: 0725092806 ma. - zat. / 09:00 - 17:00

Contactformulier Rijgedragverzekering


Dekkingsoverzicht van een All-Risk Rijgedragverzekering?

De All-Risk Rijgedragverzekering adviseren wij voor alle nieuwe auto's. Wij verzekeren graag uw auto All-Risk als deze niet ouder is dan 12 jaar. Omdat een All-Risk Rijgedragverzekering uw auto tegen bijna alle risicofactoren dekt, wordt deze verzekering vaak een WA + Volledig casco verzekering genoemd. Naast de dekking van de WA Rijgedragverzekering en de WA + Beperkt casco Rijgedragverzekering bent u tevens verzekerd voor schade aan de eigen auto veroorzaakt door botsing, omslaan, slippen en van de weg raken. Bekijk ook de verzekeringskaarten van de All-Risk Rijgedragverzekering.

► Schade aan derden
► Diefstal
► Brand
► Explosie
► Storm
► Ruitschade
► Aanrijding met dieren
► Vandalisme
► Aanrijding, slippen en van de weg raken

Geïnteresseerd in een All-Risk Rijgedragverzekering offerte? Neem dan contact met ons op. Tel. 0725092806 ma. - zat. / 09:00 - 17:00.

Cashback Rijgedragverzekering

Door het gebruik van de Rijgedrag App wordt uw rijgedrag bijgehouden. Elke drie maanden wordt door de Rijgedrag-App uw rijscore aan ons vrijgegeven. Op basis van deze rijscore bepalen wij de door u te ontvangen cashback op de voor u vastgestelde premie. De cashback wordt aan u betaald door middel van een separate boeking. Voor een juiste berekening hebben wij tenminste een vol kwartaal aan gegevens nodig. Wij ontvangen de eerste rijscore voor de cashback daarom aan het eind van het volle kwartaal dat volgt op de ingangsdatum van de polis. Als de ingangsdatum bijvoorbeeld in februari is, ontvangen wij eind juni de eerste rijscore. De betaling van de cashback gebeurt begin januari, begin april, begin juli en begin oktober van elk jaar. Er vindt geen verrekening plaats met de te betalen premie. Vanaf een score van 3 krijgt u een percentage van uw premie terug. In de onderstaande tabel kunt u zien hoe de cashback opgebouwd wordt met deze Rijgedragverzekering. 

Rijscore

1: cashback = 0.0% elke 3 maanden
2: cashback = 0.0% elke 3 maanden
3: cashback = 5.0% elke 3 maanden
4: cashback = 7,5% elke 3 maanden
5: cashback = 10% elke 3 maanden

Rijgedrag App

De Rijgedrag App geeft u inzicht in uw rijgedrag. De Rijgedrag App laat na elke rit zien hoe u heeft gereden. Hierbij maken wij het onderscheid tussen Rustig rijden - Oplettend rijden - Bewust rijden - Nauwkeurig rijden. U kunt elke gemaakte rit uitgebreid bekijken. Wij sturen u de inloggegevens van de Rijgedrag App direct toe wanneer u de All-Risk Rijgedragverzekeing heeft afgesloten. De App is dan altijd beschikbaar op uw telefoon. Zo kunt u goed in de gaten houden of u aan het einde van het kwartaal ook de maximale korting terug krijgt of dat u misschien nog iets moet verbeteren aan uw rijstijl. Uw rijscore wordt bepaald door de volgende factoren:

  • Hard remmen
  • Hard optrekken
  • Scherpe bochten nemen
  • Snelheidsoverschrijding
  • Oppakken van de telefoon
  • Ontgrendelen van de telefoon
  • Locatie en tijdstip van de rit

All-Risk Rijgedragverzekering

De All-Risk Rijgedragverzekering is een normale autoverzekering en dekt bij een schade, net als elke andere autoverzekering met een volledig casco dekking, de schade aan de auto. De All-Risk Rijgedragverzekering kunt u alleen afsluiten indien uw auto bij aanvang van de verzekering niet ouder is dan 12 jaar. Het enige verschil t.o.v. een normale autoverzekering is dat u tot wel 20% extra autopremie kunt besparen. Als u een All-Risk Rijgedragverzekering bij ons afsluit krijgt u in ieder geval 10% korting op de premie. De andere 10% verdient u door veilig te rijden. Een Rijgedragverzekering meet uw rijgedrag met de Rijgedrag App. Een autoverzekering op basis van het rijgedrag draagt bij aan de verkeersveiligheid en is beter voor het milieu. Hoe veiliger u rijdt hoe lager uw premie is.

Geïnteresseerd in een All-Risk Rijgedragverzekering offerte? Neem dan contact met ons op. Tel. 0725092806 ma. - zat. / 09:00 - 17:00.