Bestelautoverzekering

Met onze bestelautoverzekering kunt u kiezen uit drie dekkingsvormen en meerdere aanvullende dekkingen. Wij vergelijken alle bestelautoverzekeringen in 1 keer. Zo heeft u meteen inzicht in de goedkoopste bestelautoverzekering. Neem contact op met één van onze adviseurs. Wij zijn u graag van dienst op telefoonnummer: 072 509 28 06 ma. - vrij. 09:00 - 17:00 / zat. 09:00 - 15:00. 

De bestelauto in 5 minuten verzekeren?
Het werkt heel eenvoudig. In een paar stappen kunt u de bestelautoverzekering vergelijken en eventueel afsluiten. Wilt u ons advies? Neem dan contact op.

Bestelautoverzekering WA-verzekering
De basisdekking is de verplichte WA-dekking. Met deze dekking weet u zeker dat de schade die u met uw bestelauto aan anderen toebrengt, is gedekt.

Bestelautoverzekering WA + Beperkt casco
De WA-bestelautoverzekering is uit te breiden met een Beperkt casco dekking. Hierbij wordt niet alleen de schade aan derden vergoed, maar ook eigen schade als gevolg van een gebeurtenis zoals brand, diefstal, storm en ruitbreuk.

Bestelautoverzekering WA + Volledig casco
De meest uitgebreide dekking is de All-Risk dekking ofwel de WA+ Volledig casco bestelautoverzekering. Met deze dekking is ook aanrijding, van de weg raken en vandalisme meeverzekerd.

Schadeverzekering voor inzittenden
De schadeverzekering voor inzittenden ( SVI ) keert de werkelijk geleden schade van de inzittenden uit, ook als er geen sprake is van invaliditeit of overlijden. Deze verzekering dekt letselschade tot een maximum van het verzekerde bedrag van inzittenden en bestuurder ( personeelslid ) als gevolg van een ongeval. Mogelijk letselschade kan bestaan uit zaakschade ( kleding, brillen, laptop etc ), medische kosten, inkomstenderving, huishoudelijke hulp, vervoerskosten en uitvaartkosten. Bovendien is de bestuurder automatisch meeverzekerd. Verzekerd is € 1.000.000,- per gebeurtenis voor alle verzekerden tezamen.

Motorrijtuigen rechtsbijstand
Naast het verhalen van materiële- en letselschade biedt deze verzekering ook dekking voor andere geschillen die verband houden met het bezit van een bestelauto. Het kan bijvoorbeeld gaan om juridische bijstand bij strafvervolging, het aantekenen van beroep tegen de invordering van uw rijbewijs en/of de inbeslagname van uw bestelauto of bij problemen rond een schadevergoeding, een reparatie of zelfs de aanschaf van uw auto ( mits bij een erkende BOVAG-garage ).

Eigen vervoersdekking
Indien u met uw bestelauto ook ( eigen ) goederen of zaken vervoert, dan is het verstandig om de aanvullende verzekering vervoer van goederen mee te verzekeren op de bestelautoverzekering.

Wilt u een bestelautoverzekering bij ons afsluiten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Klantcontactcentrum van
Michael BOON verzekeringen

Telefoonnummer:
072 509 28 06 
ma. - vrij. 09:00 - 17:00 / zat. 09:00 - 15:00.