Bestelautoverzekering afsluiten

Als ondernemer of als particulier wilt u dat de bestelauto goed verzekerd is.
U kunt met onze bestelautoverzekering de risico's precies afstemmen op elk gebruik.

bestelautoverzekering

Met onze bestelautoverzekering kunt u kiezen uit drie dekkingsvormen en meerdere aanvullende dekkingen. Wij vergelijken alle bestelautoverzekeringen in 1 keer. Zo heeft u meteen inzicht in de goedkoopste bestelautoverzekering.

Vergelijk direct uw bestelautoverzekering:

De bestelauto in 5 minuten verzekeren?
Het werkt heel eenvoudig. In een paar stappen kunt u de bestelautoverzekering vergelijken en eventueel afsluiten. Wij kunnen ons voorstellen dat u hierbij advies wenst. Neem desgewenst contact op met één van onze adviseurs. Wij zijn u graag van dienst op maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 17:00. Telefoonnummer: 0725092806

Bestelautoverzekering WA-dekking
De basisdekking is de verplichte WA-dekking. Met deze dekking weet u zeker dat de schade die u met uw bedrijfsauto aan anderen toebrengt, is gedekt.

Bestelautoverzekering WA+ beperkt casco
De WA-dekking is uit te breiden met een beperkt casco-dekking. Hierbij wordt niet alleen de schade aan derden vergoed, maar ook schade als gevolg van een gebeurtenis zoals brand, diefstal, storm en ruitbreuk.

Bestelautoverzekering WA+ volledig casco
De meest uitgebreide dekking is de allrisk-dekking ofwel de WA+ volledig casco. Met deze dekkking is ook aanrijding en van de weg raken gedekt.

Schadeverzekering voor inzittenden
De schadeverzekering voor inzittenden ( SVI ) keert de werkelijk geleden schade van de inzittenden uit, ook als er geen sprake is van invaliditeit of overlijden. Deze verzekering dekt letselschade tot een maximum van het verzekerde bedrag van inzittenden en bestuurder ( personeelslid ) als gevolg van een ongeval. Mogelijk letselschade kan bestaan uit zaakschade (kleding, brillen, laptop etc), medische kosten, inkomstenderving, huishoudelijke hulp, vervoerskosten en uitvaartkosten. Bovendien is de bestuurder automatisch meeverzekerd. Verzekerd is € 1.000.000,- per gebeurtenis voor alle verzekerden tezamen.

Motorrijtuigen rechtsbijstand
Naast het verhalen van materiële- en letselschade biedt deze verzekering ook dekking voor andere geschillen die verband houden met het bezit van een bestelauto. Het kan bijvoorbeeld gaan om juridische bijstand bij strafvervolging, het aantekenen van beroep tegen de invordering van uw rijbewijs en/of de inbeslagname van uw bestelauto of bij problemen rond een schadevergoeding, een reparatie of zelfs de aanschaf van uw auto (mits bij een erkende BOVAG-garage).

Eigen vervoersdekking
Indien u met uw bestelauto ook goederen of zaken vervoerd dan is het verstandig een eigen vervoersverzekering mee te dekking t.b.v. de inhoud op deze bestelautopolis.

Heeft u interesse in een bestelautoverzekering? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Klantcontactcentrum van
Michael Boon verzekeringen

Telefoonnummer: 072 509 28 06


Openingstijden:
09:00 tot 17:00 maandag
09:00 tot 17:00 dinsdag
09:00 tot 17:00 woensdag
09:00 tot 17:00 donderdag
09:00 tot 17:00 vrijdag
09:00 tot 17:00 zaterdag