Assurantiekantoor in Bergen N-H
Michael BOON verzekering

In de kustplaats Bergen N-H is Michael BOON verzekeringen gevestigd. Wij bemiddelen in schadeverzekeringen en geven 100% onafhankelijk advies. Onze zakelijke en particuliere relaties zijn op zoek naar een verzekeringsagent in de buurt die verstand heeft van zaken en snel kan handelen. Wij zijn daarom zes dagen per week bereikbaar voor onze klanten op telefoonnummer 072 509 28 06ma. - vrij. 09:00 - 17:00 / zat. 09:00 - 15:00. 

Bergen N-H is centraal gelegen tussen Bergen aan Zee, Schoorl, Koedijk, Egmond en Alkmaar. Het dorp staat bekend om de Kunst10Daagse, Lichtjesavond en zijn vele markante inwoners. In de zomer is het bij ons een komen en gaan van toeristen die genieten van zon, zee en strand. Vanuit Bergen N.H. werken wij met een groot ervaren team en bieden aan elke klant elke vorm van (schade-)verzekeringen aan. Dat doen wij telefonisch maar ook op afspraak bij ons op kantoor in Bergen of bij u thuis. Bent u op zoek naar een verzekeringsbedrijf in Bergen N.H. die u advies kan geven over uw bedrijfsverzekeringen en/of particulier verzekeringen? Neem dan vrijblijvend contact op met Michael BOON verzekeringen.

Particuliere verzekeringen overzicht:


Onderweg >
Wonen >
Gezin >
Vrije tijd en Recreatie >
Energie >

Autoverzekering

Vergelijk en sluit uw autoverzekering af via Michael BOON verzekeringen! Wij vergelijken alle autoverzekeringen. Wij nodigen u uit om hier een vergelijking voor uw auto te maken en uw autoverzekering direct bij ons af te sluiten. U kunt ons ook bellen voor hulp of en advies.